Vind uw IVECO dealer

IVECO Dealers in Nederland

Bakker Bedrijfswagens

Gelderland: Apeldoorn, Barneveld, Nijkerk
Utrecht: Amersfoort

Bakker Bedrijfswagens is officieel dealer van IVECO Daily bedrijfswagens. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte IVECO Daily. Met meerdere vestigingen in Noord-, Oost- en Midden-Nederland houden wij ons bezig met de verkoop, onderhoud en reparatie van bedrijfswagens en trucks. Bekijk onze actuele voorraad en neem contact met ons voor meer informatie. Bakker Bedrijfswagens houdt je op weg!

ㅤBekijk de voorraad van Bakker Bedrijfswagens   

BLOM-DSW

Zuid-Holland: Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude

BLOM-DSW is de bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van IVECO lichte bedrijfswagens heeft BLOM-DSW een sterke merk bij zich. Dagelijks staan onze gemotiveerde en professionele medewerkers voor u klaar met bijvoorbeeld een betrouwbaar advies bij uw keuze voor een nieuwe bedrijfswagen of op het gebied van service en onderhoud.

ㅤBekijk de voorraad van BLOM-DSWㅤ   

CFG Bedrijfswagens

Limburg: Born, Venlo

Charles Feijts Groep is gespecialiseerd in verkoop en service van lichte en zware bedrijfswagens, officieel dealer voor IVECO. Met deze partners bieden wij onze klanten een sterk assortiment bedrijfswagens aan, van kleine voertuigen voor inzet in stedelijke omgeving tot middelzware en zware trucks voor internationaal transport, en offroad trucks met 10x8 aandrijving tot 50 ton en meer.

ㅤBekijk de voorraad van CFG Bedrijfswagensㅤ   

Cornelis Bedrijfswagens

Drenthe: Hoogeveen
Friesland: Leeuwarden
Groningen: Groningen, Veendam
Overijssel: Hengelo

Sinds de oprichting in 1935 heeft Cornelis Bedrijfsauto's een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We groeiden uit van een lokale buurtgarage tot een bewezen specialist op het gebied van bedrijfswagens. Met 'kwaliteit in service' als veelzeggend credo. Cornelis Bedrijfsauto's is in de drie noordelijke provincies en in Overijssel de hoofddealer van het merk IVECO.

ㅤBekijk de voorraad van Cornelis Bedrijfswagensㅤ   

IVECO Schouten

Gelderland: Doetinchem, Nijmegen, Tiel
Noord-Brabant: Almkerk, Etten-Leur, Tilburg, Veghel
Noord-Holland: Amsterdam
Utrecht: Utrecht
Zuid-Holland: Alblasserdam, Spijkenisse, Waddinxveen (Kwakernaak)

Als geen ander weten wij bij IVECO Schouten hoe belangrijk onderhoud en service is voor uw bedrijfswagens. Als officieel merkdealer van IVECO willen wij onze klanten laten rijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten. Hoe dan? Door inzet van hoogwaardige materialen en deskundige monteurs waarmee we u als klant en partner kunnen ontzorgen en ondersteunen.

Naast nieuwe voertuigen uit voorraad, bieden wij ook een mooie selectie aan jong gebruikte voertuigen via IVECO Schouten Used.

ㅤBekijk de voorraad van IVECO Schoutenㅤ   

Truckland

Noord-Brabant: Den Bosch, Eindhoven

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma's, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.

ㅤBekijk de voorraad van Trucklandㅤ   

Twisk Truck Service

Noord-Holland: Alkmaar, Beverwijk

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe, als gebruikte IVECO bedrijfswagens. Daarnaast beschikken wij over een eigen carrosserie afdeling, waar wij uw opbouw naar wens kunnen realiseren. Zo fabriceren wij zelf open laadbakken, kiepers, en een combinatie met laadkraan. Daarnaast zijn wij leverancier van Citybox laadbakken, welke wij in eigen beheer opbouwen. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord om uw gewenste configuratie tot een maatwerk offerte uit te werken. Ook kunnen zij u adviseren in de diverse vormen van financieringen die mogelijk zijn.

ㅤBekijk de voorraad van Twisk Truck Serviceㅤ   

Vika Bedrijfswagens

Overijssel: Wezep

Vika in Hattemerbroek werd in het jaar 1928 opgericht door Ive Vinke en Wim Kasper. In de jaren 70 werd Vika officieel dealer voor de merken die later IVECO zouden vormen: Fiat, OM en Magirus.
Vandaag de dag bent u welkom in de vernieuwde vestiging in Wezep, voor al uw transportbehoeften. Uitstekende service in de werkplaats en deskundig advies bij aankoop, daar kunt u op rekenen bij Vika Bedrijfswagens.

ㅤBekijk de voorraad van Vika Bedrijfswagensㅤ   

Veekro Bedrijfswagens

Noord-Holland: Zwaagdijk

U kunt bij Veekro Bedrijfswagens terecht voor bedrijfswagens van 3 tot 72 ton, zowel voor nieuw als gebruikt. Verder is onze werkplaats gespecialiseerd voor service en onderhoud voor alle bedrijfswagens, niet alleen IVECO. Heeft u een Camper geen probleem bel gerust voor een afspraak. Ook voor onderdelen bent u bij ons aan het goede adres.

ㅤBekijk de voorraad van Veekro Bedrijfswagensㅤ   


Veelgestelde vragen