Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Dat klopt. Elk voertuig dat u op deze voorraadwebsite vindt, staat bij een erkende IVECO dealer. Zo weet u zeker dat u bijvoorbeeld de volledige garantie krijgt op uw voertuig en dat er bij jong gebruikte voertuigen altijd het juiste onderhoud is uitgevoerd met originele onderdelen

U kunt bij ieder voertuig waar u interesse in heeft, het contactformulier invullen om in contact te komen met de betreffende dealer die het voertuig heeft staan. Via deze pagina vindt u ook een overzicht met alle IVECO dealers en hun contactgegevens.

Elk voertuig dat u op deze voorraadwebsite vindt, staat bij één van de erkende IVECO dealers. Op de pagina van het voertuig vindt u de dealer waar het betreffende voertuig staat, en kunt u zien op welke locatie(s) deze dealer gevestigd is. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken bij welke vestiging u het voertuig wilt ophalen.

Als u een proefrit wilt maken met een voertuig uit voorraad, kunt u contact opnemen met de betreffende dealer. De dealer kan u vertellen of u met een van de beschikbare demo voertuigen een proefrit kunt maken, of met het specifieke voertuig dat op de website staat.

In de meeste gevallen kunt u uw huidige voertuig inruilen. Neemt u hiervoor contact op met uw dealer, hij kan u ook vertellen voor welk bedrag hij uw voertuig kan inruilen.

Uiteraard kunt u een voertuig uit voorraad ook leasen. Voor nieuwe en gebruikte voertuigen kunnen andere (actie)tarieven gelden. Om een indicatie van het leasebedrag te zien, kunt u gemakkelijk de leasecalculator op de pagina van het voertuig gebruiken. Voor een definitieve berekening neemt u contact op met uw dealer.

Heeft u vragen over financiering? Neem dan eerst contact op met uw dealer. Uw contactpersoon daar kan in de meeste gevallen uw vragen beantwoorden, en u anders doorsturen naar de juiste persoon bij IVECO Capital.

Bij nieuwe voertuigen kunt u altijd een onderhoudscontract afsluiten. Bij gebruikte voertuigen is dit afhankelijk van de leeftijd. Meer informatie over onderhoudscontracten vindt u op deze pagina , of neem contact op met uw dealer.

Veelgestelde vragen