IVECO VOORRAAD

IVECO DAILY

HET BEDRIJFSVOERTUIG DAT UW ZAKELIJK PERSPECTIEF VERANDERT

De IVECO Daily is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is - of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair - u kunt de IVECO Daily aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften.

Draag een groter laadvermogen met de krachtige voorwielophanging, die de maximaal toelaatbare belasting verhoogt. Bij de 3.5-tons modellen met de lichtere, sterke QUAD-LEAF-vering kunt u rekenen op een maximale voorasbelasting tot 1900 kg of zelfs meer, tot 2700 kg, als u kiest voor een tweewielig model met QUAD-TOR-vering.

BEKIJK DE VOORRAAD  

IVECO EUROCARGO

THE TRUCK THE CITY LIKES, EEN BUSINESSPARTNER VOOR IEDEREEN

Duurzaam, efficiŽnt, wendbaar en veelzijdig: de IVECO Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke toepassingen. Van stadslevering tot afvalinzameling, wegenreiniging, wegdiensten en containertoepassingen, hij kan aan elke behoefte voldoen. Dankzij de compacte cabine (2,1 m), de grote stuurhoek (52 graden) en de kleinste draaicirkel in zijn categorie (iets minder dan 11 meter voor de wielbasisversie van 2790 mm), is hij de perfecte partner voor uw bedrijf. 

BEKIJK DE VOORRAAD  

IVECO S-WAY

IVECO S-WAY UW THUIS WEG VAN HUIS

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiŽntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieŽn. Het is echt uw thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

BEKIJK DE VOORRAAD  

IVECO X-WAY

IVECO X-WAY DRIVE THE NEW WAY

De IVECO X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op uw specifieke vereisten. Met zijn missiegerichte aanpak, HI-TRACTION-systeem en off-road eigenschappen biedt hij de perfecte mix voor elke missie, en garandeert hij een hoge productiviteit tot en met de 'laatste kilometer' op de werf.

De IVECO X-WAY verhoogt de inzet bij lichte off-road opdrachten met het beste laadvermogen van de Super Loader mixer-versie, die het laagste leeggewicht in de industrie heeft.  

BEKIJK DE VOORRAAD  

IVECO T-WAY

IVECO T-WAY DRIVE THE NEW WAY

De IVECO T-WAY is het voertuig dat u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van zijn chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton.

Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan met erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen. 

BEKIJK DE VOORRAAD  

Veelgestelde vragen